Kalendarium 2018

Uppdaterad 180327

20/5 Tjolöholm Classic Motor
I år firar Tjolöholm Classic Motor 25 år. Sedan flera år har TCM etablerat sig som ett av landets mest högklassiga och välbesökta veteranfordonsevenemang. Årets upplaga kommer med all säkerhet att bli det bästa året hittills. Samarbetet med tidningen Classic Motor Magasin har pågått i många år och fortsätter även i år. Vi hälsar alla entusiastfordonsklubbar och enskilda utställare välkomna till en späckad och innehållsrik dag på Tjolöholm den 20 maj 2018. Vi räknar med fler än 1200 utställare, mycket publik och strålande väder. Alla som ska stå i en klubbmonter anmäler sig till respektive klubb. Utställningen stänger kl 16. Vill du ställa ut i VW Västs monter anmäl dig senast 28 april!
VWälkomna!
 
14/6 Fjordträff Uddevalla
Den äger rum vid Uddevallafjorden med stora gräsytor och vackra vyer. Som bonus finns den fantastiska strandpromenaden som bokstavligen hänger på klippväggen utefter fjorden. Fika? Fjordcafét har öppet hela kvällen. Den 14 juni ska vi bli ett märkbart inslag på träffen. Fjordträffen nås via Göteborgsvägen i Uddevalla (södra infarten). Kör Cisternvägen - Oljehamnsvägen. Vi samlas kl 17.30 vid den röda pilen för att köra gemensamt in på området (gröna pilen). Ingen föranmälan.
Läs mer och se mängder av bilder på fjordtraffen.se28/6 Gräfsnäs Slottspark
Alingsås Motorveteraner anordnar veterankvällar varannan torsdag i Gräfsnäs Slottspark. VW Väst deltar torsdag den 28 juni.
Vi hoppas kunna stå tillsammans så se till att komma i god tid. Detta är ett mycket populärt arrangemang som kom i god tid före kl 18, gärna 17.30.
Ingen föranmälan.
Fordon äldre än 1988 är välkomna att visa upp sig i parken.
Mer info hos Alingsås Motorveteraner: almv.se.

  

 18/7 Café Skräcklestugan och Slussträff Trollhättan

4/8 Svedinos i Falkenberg
 
13/10 årsmöte

Programmet är preliminärt. Detaljer kommer allt eftersom
Det är fritt fram att komma med egna utflyktsförslag utöver detta program, hör bara av dig!